fredag 25 maj 2007

6 Veckor

Stamtavlorna har kommit, känns jätte skönt att den biten nu är klar. Fort gick det med, det tog bara en vecka och då var det ändå röd dag i torsdags.
I går så var vi ute med vappisarna igen, denna gång fick vi med oss kameran. Vad händer då, jo efter ett par kort så lägger batteriet av. Så himla typiskt, men några kort blev det i alla fall. Tog några kort inne med när Fanny öppnade matbaren. De är så himla söta att titta på när de äter, alla dom korten kan ni titta på i Galleriet på dagens datum.
I dag kommer äntligen Maria och hennes syster i från Älmhult och hälsar på. Har längtat att få visa mina små underverk, eftersom hon har varit där och stöttat och pushat på att denna kull skulle födas. Sen på kvällen så får vi besök av ytterligare ett par valpköpare, så om de bestämmer sig så har vi bara en kvar sen som inte är tingad. Piper blev ju också tingad härom dagen hon ska flytta till Falun, så det är stor spridning på valparna. Den här familjen kommer i alla fall från Katrineholm och det är ju inte så långt härifrån så det känns skönt att inte alla flytta så långt så att det blir svårt att träffa dem.

Inga kommentarer: