onsdag 23 maj 2007

5½ Vecka

I dag har vi varit ute igen, samma som förra gången så glömde vi ju förstås kameran. Det är så mycket att hålla ordning på som ska med så det glömdes precis av, så himla typiskt. Men vi får skärpa oss och se till att den är med nästa gång. Men samma som förra gången så började de springa omkring och leka i gräset de följde efter Fanny som en lite svans allihopa så himla söta.
I dag när vi vägde dom med så fick vi frångå min lilla matvåg för det går inte att väga dom på den längre, de är inte stilla tillräckligt länge så vågen slår för mycket. Så i dag så vägde vi dem på den vanliga vågen därav så blir det inte lika precist men det får duga.
Nu börjar det ju bli ljust omkring kl 03,30 på morgonen och då börjar första symfonin de vill ut och leka på golvet. Passar inte så bra så dags, de piper och skriker i ungefär 20-30 minuter innan de somnar om. Spela ingen roll att Fanny är där och ger dem mat för de vill komma ut och leka, det börjar ju bli ljust ju. Har dem nämligen ute på golvet så fort de är vakna om jag är hemma, de springer och leker för fullt nu. Fanny är också med och leker men Gizmo håller sig borta han tycker de är otäcka som springer runt fötterna på honom han vet inte vart han ska ta vägen så han kastar sig upp i soffan om han kan, så vi har börjat att satt upp grinden så han får vara i fred. Han måste nämligen ha koll på dem bara de inte springer efter honom är han nöjd.

Inga kommentarer: